← Översikt
Sandbäckens Rör i Kalmar AB logo
Sandbäckens Rör i Kalmar AB cover

Sandbäckens Rör i Kalmar AB

Förmansvägen 10

0480-100 72info@kalmar@sandbäckens.seHemsida

Varmt välkommen till Sandbäckens i Kalmar, Oskarshamn och Nybro!

Ditt lokala rörbolag i Kalmar, Oskarshamn och Nybro!


Vi på Sandbäckens Rör är specialiserade på allt som har med vatten, sanitet, värme och komfortkyla att göra.Vi erbjuder våra kunder kvalitetssäkrade och energieffektiva installationer med smarta materialval i samband med nybyggnad, ombyggnad och hyresgästanpassningar. Och våra uppdrag pågår i alla tänkbara miljöer, från industri och offentliga byggnader till privata och kommersiella fastigheter, bostadsrättsföreningar och privata bostäder.


Vi arbetar i enlighet med ISO 9001 och 14001 och alla våra medarbetare är certifierade enligt Säkert Vatten och har VVS-certifikat. Detta ger dig som kund en trygghet och försäkran om att vårt utförande sker enligt branschens högt ställda krav.


För privatpersoner och mindre fastighetsägare erbjuder vi såväl förebyggande åtgärder som akuta uppdrag. Vi har även erbjudanden på olika paketlösningar och erbjuder ROT i de fall våra kunder önskar och uppfyller förutsättningarna.  Oavsett hur tekniskt komplicerat ett uppdrag är vårt erbjudande komplett och heltäckande, från rådgivning och konstruktion till färdig och funktionell anläggning eller installation.Välkommen att kontakta oss för mer info:

Telefon: Kalmar 0480-100 72, Nybro 0481-100 72, Oskarshamn 0491-100 72

Mail:info@kalmar@sandbäckens.seBesök gärna vår hemsida

Dela