← Översikt
Emmaboda konst logo
Emmaboda konst cover

Emmaboda konst

Nygatan 24

070-9215824Hemsida

Välkommen till Emmaboda konst!
Sveriges största konstbutik
– på den småländska landsbygden? Ja, i Televerkets gamla lokaler i Emmaboda finns vi. Vi har ett otroligt stort utbud av främst svensk konst, mer än 400 svenska konstnärer och ca 3000 tavlor i butik. Det finns även en liten avdelning med internationell konst och konstglas från Målerås glasbruk och Kostaboda. Vi utför inramningar samt arrangerar specialutställningar och föredrag enligt kundönskemål. Vi kan ta emot grupper, konstföreningar, skolklasser etc. för enskild visning.
Vår prisbild är från 50 till 160000 kr och vi håller marknadens bästa priser.

Emmaboda Konst ligger mitt i byns “centrum” och här är lätt att hitta fri parkering. 950 kvm varav 600 kvm butiksyta med högt i tak och vi har en bra ramverkstad. En avdelning med modern konst, en med klassisk konst och en avdelning med grafik. Sedan 2018 tillhandahåller vi även konstglas och glaskollektion från Målerås och Kostaboda, och vi har dessutom glastavlor med ledbelysning.

Vi har öppet söndag–Torsda 13-18 fredag kl 10-12 och även efter överenskommelse. Under Allahelgonahelgen har vi utökade öppettider. Då bjuder våra fruar på kaffe med dopp.

Välkommen till en gemytlig och trivsam miljö där du kan strosa runt och insupa känslor från tavlor som ger lugn, energi och inspiration. Vi är en meditativ plats på jorden där du kan känna in och få ro i vår nutida stressade tillvaro. Om ni önskar egen tid i butiken kontakta oss .Vi har ringklocka vid entrén,
Vi kommer ut till er om ni önskar.
Fri frakt inom Sverige!

Alla har rätt till ett vackert hem oavsett plånbok!

Hjärtligt välkomna önskar vi på Emmaboda Konst.
Telefon: 070-921 58 24 
E-post: info@emmabodakonst.se 

Besök gärna vår hemsida

Dela